Datëlindja: 1914. Vendbanimi: Shkodër, Shkodër. Shtresa: qytetare e mesme. Data e arrestimit: 9 dhjetor 1946. Dënuar: 5 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka qenë anëtar i partisë fashiste dhe anëtar i Ballit

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.