Lindi në 1912, në Vërlen, Korçë. Më 18 nëntor 1950, me vendim nr. 193, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi se "u arratis në Greqi" dhe për "agjitacion e propagandë", me 6 vjet burg me punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave civile për 3 vjet.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 197.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.