Lindi në vitin 1927, në Durrës. Arrestuar më 14 prill 1945 nga Divizioni Mbrojtjes Popullit, "si kriminel lufte". Më 24 korrik 1945, me vendim nr. 336, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor "për krime kundër shtetit" dhe e dënoi me 8 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale baraz me kohën e dënimit, Me dekret nr. 819, datë 27 prill 1949, dënimi iu zbrit me 4 vjet. Me dekret nr. 962, datë 25 dhjetor 1949, iu fal dënimi i mbetur.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 324
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.