Lindi më 1920, në Libohovë. Më 5 dhjetor 1947, me vendim nr. 269, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "faje kundër shtetit dhe popullit" dhe e dënoi me 2 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 1 vit kohë.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.