Lindi në Dukagjin, më 4 qershor të vitit 1880. U internua për “çështje politike“. Më 8 prill 1993, komisioni i krijuar për verifikimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, vendoi t’i njohë kohën e internimit nga rrethi i Shkodrës në rrethin e Beratit dhe të Tepelenës, prej 5 prillit të vitit 1945 deri më 10 qershor 1950.

 

Source: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 670.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.