Lindi më 1 prill të vitit 1931, në Berat. Më 22 nëntor 1955, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për «tentativë për kalim kufiri në mënyrë të paligjshme», dhe e dënoi me 4 vjet heqje lirie. U lirua me amnisti, më 27 nëntor 1957.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 398
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.