Lindi në Konispol të Sarandës, në vitin 1912. U arrestua më 23 korrik 1947. Me vendim nr. 244, datë 18 nëntor 1947, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "pjesëmarrje në një grup armiqësor me qëllim rrëzimin e pushtetit popullor" dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 136
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.