Lindi më 1939, në Gjirokastër. Më 16 janar 1978, me vendim nr. 9, Gjykata Ushtarake e Vlorës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 8 vjet burg.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 44/1, FL. 19-20
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.