Lindi më 1946, në Çaush të Sarandës. Më 31 maj 1975, me vendim nr. 55, Gjykata e Sarandës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut të mbetur në tentativë" dhe e dënoi me 15 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 69, FL. 41-42
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.