Lindi në Vlorë, në vitin 1896. U arrestua më 21 shkurt 1951. Me vendimin nr. 248, datë 27 gusht 1951, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për “veprimtari armiqësore kundër pushtetit” dhe e dënoi me 13 vjet heqje lirie (punë të detyruar), si dhe konfiskim të pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme.

Fondi 1, viti 2017, dosja 105, fl. 111-112.

 

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 105, fl. 111-112
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.