Datëlindja: 1893. Vendbanimi: Iballë, Pukë. Shtresa: fshatare e mesme. Data e arrestimit: 3 shtator 1948. Dënuar: 8 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka mbledhur armë duke armatosur popullin dhe ka luftuar partizanët

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.