Lindi më 1948, në Finiq të Sarandës. Më 14 shtator 1968, me vendim nr. 110, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut duke urratisur në Greqi" dhe e dënoi me 15 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 63, FL. 67-68
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.