Lindi më 10 shkurt 1924, në Llazat të Sarandës. Me vendim nr. 37, datë 11 shtator 1954, Gjykata Ushtarake e deklaroi fajtor për «tentativë arratisjejeje», dhe e dënoi me 11 vjet burg dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 300
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.