Lindi më 31 korrik 1932, në Sarandë. U internua dhe dëbua për motive politike. Me vendim nr. 18, datë 19 nëntor 1992, komisioni i krijuar për verifikimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, vendosi t’i njohë kohën e internimit dhe dëbimit nga Saranda në Cërrik (Elbasan), prej 22 qershorit 1951 deri më 31 dhjetor 1954 (internim), dhe prej 1 janarit 1955 deri më 30 shtator 1991 (dëbim).

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 199.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.