Ushtarak, veprimtar politik. Lindi në Shkodër, në vitin 1913. Kreu
Akademinë Ushtarake në Itali. Deri në vitin 1944 shërbeu në rradhët e Ushtrisë
Kombëtare. U arrestua në fillim të vitit 1946 si anëtar i opozitës së parë, «Bashkimit
Demokrat», dhe u dënua me 20 vjet heqje lirie. U lirua më 1962.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.