Lindi më 10 tetor 1930, në Klishar të Gjirokastrës. Me vendimin nr. 5, datë 22 tetor 1951, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për “hyrje në shërbim të spiunazhit të huaj” dhe për “pjesëmarrje në banda të armatosura”, dhe e dënoi me 15 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave elektorale për 4 vjet kohë.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 99, fl. 94-95.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 99, fl. 94-95
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.