Lindi më 1918, në Mursi, Sarandë. Më 22 dhjetor 1976, me vendimin nr. 103, Gjykata e Gjirokastrës e dënoi për “tradhti ndaj atdheut në formën e spiunazhit” me 18 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 338-339.

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 338-339
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.