Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.

News

blank

Vrasja e shkencëtares Sabiha Kasimati dhe pse Enver Hoxha e çoi para skuadrës së pushkatimit

Kthimi i Sabiha Kasimatit nga studimet në Torino dhe refuzimi i saj për të shkuar Lexo më shumë