Lindi në fshatin Ostren të Peshkopisë, më 20 shkurt të vitit 1930. Më 21 korrik 1988, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër shtetit» dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie.

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 736.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.

News

blank

Genocidi mbi elitën e kombit shqiptar nën terrorin komunist

Tomor Aliko: Ju rrëfej siu eliminua truri i kombit shqiptar me vendime të gjyqeve speciale Lexo më shumë