Sulçe Beg Bushatin ekzekutohet me urdhër të Enver Hoxhës dërguar Mehmet Shehut. U ekzekutua gjatë ditëve të para të shkurtit 1945 pas këtij radiogrami të Hoxhës, por duket se ata janë arrestuar dhe i është bërë edhe gjyqi që i ka dënuar me vdekje.

Source: https://en.kujto.al/firma-e-enver-hoxhes-ne-denimin-me-vdekje-te-dom-lazer-shantose/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.

News

blank

Firma e Enver Hoxhës në dënimin me vdekje të priftit Dom Lazër Shantoja 

Pse interesohej personalisht Enver  Hoxha për priftin katolik dhe Sulçe Beg Bushatin në Shkodër dhe Lexo më shumë