Bashkëshortja e Cen Elezit (Ndreut). Lindi në Dibër. U internua dhe u dëbua për motive politike. Vdiq në kampin e internimit në Tepelenë.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.