Lindi në vitin 1903, në Gjirokastër. Më 27 shtator 1947, me vendim nr. 187, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor "si anëtar i një organizate tradhëtare-sabotatore të lidhur me kriminelët e luftës brenda dhe jashtë vendit të ndihmuar dhe nga imperializimi anglo-amerikan», që "ka kryer akte sabotazhi, spiunazhi dhe terrorizmi për rrëzimin e pushtetit popullor", dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme dhe humbjen e të drejtave baraz me kohën e ndëshkimit.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 312
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.