Lindi në Shkodër, në vitin 1905. Me vendim nr. 229, datë 26 nëntor 1951, Gjykata Ushtarake Shkodër e deklaroi fajtor për «strehim dhe furnizim diversantësh dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 364
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.