Lindi më 1921, në Korçë. Më 23 nëntor 1947, me vendimin nr. 240, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi si “armik i popullit dhe kriminel lufte”, me 10 vjet burg, konfiskim pasurie dhe heqjen e të drejtave elektorale për 3 vjet.

Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 98-99.

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 98-99
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.