Lindi më 1895, në Lis, Mat. Arrestuar më 10 dhjetor 1944. Më 21 tetor 1945, Gjykata Ushtarake Tiranë, e dënoi si "armik i popullit", me 3 vjet burg dhe humbjen e të drejtës civile e politike baras me kohën e dënimit.

Source: alori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 104
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.