Datëlindja: 1910. Vendbanimi: Buhar, Përmet. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 29 shtator 1945. Dënuar: 20 vite. Zbritje dënimi: 10 vite. Akuza: për bashkëpunim me okupatorin dhe tradhtarë

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.