Lindi në vitin 1909, në Përmet. Më 19 shtator 1945, me vendimin nr, 150, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor se “ka kryer krime gjatë luftës”, dhe e dënoi me 2 vjet burg. Më 7 janar 1946, me vendimin nr. 1, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi “armik të popullit” dhe e dënoi me 20 vjet burg dhe humbjen e të drejtës qytetare e politike baras me kohën e dënimit.

Fondi 1, Viti 2014, dosja 15, fl. 9-10.

 

Source: Fondi 1, Viti 2014, dosja 15, fl. 9-10
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.