Lindi më 1922, në Shkodër. U arrestua më 18 qershor 1962 dhe më 19 tetor 1962, me vendimin nr. 59, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për krimin “agjitacion e propagandë për përmbysjen e pushtetit popullor” dhe e dënoi me 8 vjet burg.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 27, fl. 321-322.

 

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 27, fl. 321-322
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.