Lindi në vitin 1900, në Konispol. Më 3 prill 1962, me vendim nr. 44, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe e dënoi me 15 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 126
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.