Lindi më 1915, në Fier. Më 18 qershor 1949, me vendim nr. 39, Gjykata Ushtarake e Gjirokatrës e deklaroi fajtor për "pjesëmarrje në bandë kriminale" dhe e dënoi me 5 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 1 vit kohë.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 66, FL. 19-20
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.