Lindi më 1904, në Filat, Greqi. Më 22 shtator 1978, Gjykata e Kolonjës e dënoi për “tradhti ndaj atdheut” dhe për “agjitacion e propagandë”, me 25 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe heqjen e së drejtës së zgjedhjes për 5 vjet.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 22, fl. 817-818.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 22, fl. 817-818
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.