Lindi më 1906, në Podgoran, Përmet. Më 23 korrik 1957, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi për “tradhti ndaj atdheut”, “agjitacion e propagandë” dhe “kundërshtim të përfaqësuesit të pushtetit”, me 15 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet. U lirua më 6 maj 1965.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja fl. 5-6.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja fl. 5-6
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.