Vajza e Haki Kodrës. Më 1 mars 1951 u internua në Vlorë, së bashku me nënën, motrën dhe vëllezërit. Deri më 1959 qëndruan në një “depo të ndyrë, që kishte vetëm një dritare të ngushtë me një skarë hekuri”, së bashku me katër familje të tjera. Internimin e vazhduan në Otllak të Beratit, deri më 28 nëntor 1992, ku u strehuan në një depo plehu kimik, me një hapësirë 1,9 x 4 m.

Uran Butka, Bombë në ambasadën sovjetike, ASD, Tiranë, 2008, f. 151.

Source: Uran Butka, Bombë në ambasadën sovjetike, ASD, Tiranë, 2008, f. 151
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.