Lindi më 1890, në Mbreshtan. Më 4 shtator 1945, me vendimin nr. 7, Gjykata Ushtarake e Kolonjës e dënoi për “pjesëmarrje në organizatën tradhtare dhe mercenare të Ballit Kombëtar dhe si kriminel lufte”, me vdekje, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës politike përgjithmonë. Më 29 shtator 1946, me vendimin nr. 303 të Gjykatës së Lartë i është ndryshuar vendimi në burgim të përjetshëm, pastaj nga 30 vjet burg iu zbrit në 20 vjet dhe punë të detyruar.

Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 79-80.

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 79-80
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.