U arrestua më 11.10.1949 me akuzën agjitacion dhe propagandë dhe tentativë arratisjeje.

Vdekur në hetuesinë e Korçës nga torturat. Ende nuk dihet ku është varrosur.

Mban titullin “Martir i demokracisë”, sipas dekretit nr.894, nga Presidenti Sali Berisha në 21 korrik 1994 sepse “sakrifikoi jetën e tij në luftë të hapur kundër fazhizmit dhe komunizmit, për një Shqipëri të lirë dhe demokratike”.

Source: Nga familja
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.