Lindur më 1908 në Dibër. Banues në Tiranë. Më 2 korrik 1946, Gjykata e Lartë Ushtarake e dënoi si "armik i popullit dhe sabotator i pushtetit popullor", me vdekje, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave qytetare e politike. U dënua më 17 qershor 1946 bashkë me 37 intelektualë të tjerë, në gjyqin special kundër partisë Bashkimi Demokrat Shqiptar "si pjesë e grupimit opozitar që mori pjesë në zgjedhjet e 2 dhjetorit 1945". U ekzekutuan në poligonin buzë lumit Tërkuzë, në një gropë të përbashkët. Data e ekzekutimit më 7 mars 1946.

Source: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.361-362; Agim Musta, Libri i zi i komunizmit shqiptar, Naim Frashëri, Tiranë 2007, f. 159-169
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.