Datëlindja: 1933. Vendbanimi: Shkodër, Shkodër. Shtresa: qytetare e mesme. Data e arrestimit: 26 mars 1951. Dënuar: 1 vit. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka marrë pjesë në një rreth kundërshtar dhe nuk e ka denoncuar

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.