Lindi në Vlorë. U dënua "për motive politike", dhe më 30 maj 1994 Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e dëbimit, nga rrethi Vlorës në rrethin e Krujës, prej qershorit të 1951 deri në gusht 1947.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 256
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.