Lindi më 14 janar 1930, në Piqeras të Sarandës. Me vendim nr. 154, datë 16 shtator 1950, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër shtetit dhe për strehim e furnizim të diversantëve», dhe e dënoi me 6 vjet burg dhe punë të detyruar.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 380
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.