Lindi më 1926 në Sheper, Gjirokastër. Më 4 korrrik 1969, me vendim nr. 37, Gjykata e Gjirokastrës e dënoi “për tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes“  me 20 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet.

 

 

Source: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.2680
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.