Lindi më 1886, në Korçë. Është arrestuar më 20 shkurt 1951 dhe ekzekutuar më 27 shkurt 1951.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 196
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.