Lindi më 1904, Shkodër. Më 13 mars 1993, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të të pushkatuarve pa gjyq, ka njohur faktin e vrasjes të tij pa gjyq, më 27 nëntor 1944, për motive politike.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, FL. 635-636
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.