Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.

News

blank

1948, dosja e rrallë e dënimit të 10 priftërinjve, 3 prej të cilëve i pushkatuan

Dosja e rrallë e gjyqit të 10 priftërinjve; si u pushkatuan 3 prej tyre dhe Lexo më shumë