Spiun provokator i Mato Muratit dhe i Mark Troboinit. Në fillim të Kallndorit 1945 ka sabotue nji mbledhje. Element i Ballit. Pas dënimit me burg internohet në shkurt 1945.

Source: https://en.kujto.al/shkurt-1945-burgjet-ne-shkoder-jane-plot-keta-50-armiq-cojini-ne-internim/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.

News

blank

Komunistët shkurt 1945: Burgjet janë plot, këta 50 armiq çojini në internim!

Lista me 50 të burgosur që regjimi vendosi ti cojë në internim në shkurt 1945. Lexo më shumë