Lindi në Dukagjin. U arrestua më 30 shtator të vitit 1950. Më 9 shkurt 1951, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor “se ka strehuar dhe furnizuar kriminelët e arratisur“ dhe e dënoi me pesë vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për një vit kohë.

 

Source: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 815
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.