Lindi më 1959, në Korçë. Më 24 korrik 1980, me vendimin nr. 130, Gjykata e Korçës e dënoi për “tradhti ndaj atdheut në formën e arratisjes së mbetur në tentativë” dhe për “agjitacion e propagandë” me 12 vjet burg.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 21, fl. 476.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 21, fl. 476
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.