Lindi më 1927, në Starje, Kolonjë. Më 26 qershor 1946, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi "për rrëzimin e pushtetit me violencë", me 3 vjet burg. Më 9 gusht 1975 u arrestua përsëri. Më 4 nëntor 1975, Gjykata e Kolonjës e dënoi për "agjitacion e propagandë kundër shtetit", me 10 vjet burg, konfiskimin e pasurisë, pjesës së tij, dhe heqjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 124
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.