Lindi më 1942 në Selenicë të Kolonjës. Më 6 tetor 1972, me vendim nr. 105, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Tiranës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut të mbetur në fazën e përgatitjes dhe për agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 15 vjet burg, si dhe konfiskim të pasurisë.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 64, FL. 17-18
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.