Lindi në vitin 1939, në Tiranë. U ndalua më 19 shtator 1956, dhe me vendimin nr. 166, datë 22 nëntor 1956, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për “tentativë arratisje në një shtet të huaj” dhe e dënoi me 13 vjet burg dhe konfiskim të pasurisë. Me Dekretin nr. 2571, datë 23 dhjetor 1957, të Presidiumit të Kuvendit Popullor, iu fal pjesa e mbetur e dënimit.

Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 339-340.

 

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 339-340
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.