Më 30 dhjetor 1992, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes pa gjyq, për motive politike, më 23 tetor 1943.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 10, Fl. 630-631
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.